Workshop Positief opvoeden!


Workshop Positief Opvoeden

Thema:        Een goed slaappatroon

             ontwikkelen

Het CJG organiseert samen met Beertje Puk voor hun ouders een workshop “ een goed slaappatroon ontwikkelen”.

 Wat is een Workshop Positief Opvoeden?

De Workshops Positief Opvoeden is een bijeenkomst van 2 uur die door twee medewerkers van het Centrum voor Jeugd en Gezin wordt gegeven. Maximaal 12 ouders, nemen deel aan de bijeenkomst en hebben ervaring hebben met eenzelfde opvoedsituatie en hebben daar vragen over hebben.

Wat gebeurt er tijdens een Workshop Positief Opvoeden?

Problemen met slapen kunnen een uitputtingsslag zijn voor het hele gezin. Sommige kinderen vallen direct in een diepe slaap, bij anderen levert het naar bed gaan elke avond problemen op. Een paar kleine veranderingen maken al een groot verschil, zodat iedereen in het gezin de nodige nachtrust krijgt. Tijdens de bijeenkomst bieden de workshopleiders  je tips en suggesties aan hoe je met het probleemgedrag van je kind om kunt gaan. Je bekijkt korte video’s waarin wordt getoond hoe andere ouders omgaan met hetzelfde probleem en je wordt aangemoedigd om je ideeën met andere ouders in de groep te delen, als je dat wilt. Je ontvangt een werkboek om mee naar huis te nemen, waar simpele opdrachten en informatie in staan die je helpen om je nieuwe opvoedstrategieën thuis uit te proberen.

De workshop zal worden gehouden op 30 september a.s. aanvang 19.30 uur en vindt plaats in de openbare school De Arendshorst.

Je kan je aanmelden bij je leidster van de groep van je kind(eren) of een berichtje mailen naar Linda@beertjepuk.nl De kosten voor deze bijeenkomst zijn € 5,- (kosten werkboek).


Terug naar het nieuws