Slaapfeestje 2015!


In de meivakantie organiseren de leidsters van de BSO een slaapfeestje voor alle kinderen die gebruik maken van de BSO (BSO de Panda Beer, BSO de Bruine Beer en BSO de Grote Beer).

Wie: Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar die gebruik maken van de BSO.
Wanneer: Donderdag (7 mei) op vrijdag (8 mei).
Tijd: Donderdagavond om 18.30/19.00 uur tot vrijdagochtend 10.00 uur.

Slapen of alleen de Bonte avond?
Op de avond van het slaapfeestje is er een Bonte avond waar alle kinderen en leidsters een leuk stukje mogen opvoeren, een liedje mogen zingen of een dansje mogen maken.
Wij begrijpen heel goed dat het misschien spannend is om te blijven slapen of misschien vind u het als ouder nog geen goed idee. Daarom kunt u uw kind opgeven voor één van de twee volgende opties:

-          Het gehele slaapfeestje van donderdagavond 18.30/19.00 uur tot vrijdagmorgen 10.00 uur.

-          De Bonte avond van 19.30 tot 21.30 uur.

Het is de bedoeling dat u uw kind zelf brengt en weer ophaalt.

Hoe ziet het slaapfeestje eruit?
Omdat het slaapfeestje misschien toch wel spannend is geven wij u alvast een klein idee hoe het slaapfeestje er ongeveer uit zal komen te zien.

18.30: Gaan de kinderen van de Panda Beer en de Bruine Beer hun bedden opmaken, knuffels uitstallen en kijken welke vriendjes en vriendinnetjes er allemaal zijn.

19.00: Gaan de kinderen van het Chill-Honk en Kwebbelbos hun bedden opmaken, knuffels uitstallen en kijken welke vriendjes en vriendinnetjes er allemaal zijn.

19.30: De kinderen kunnen oefenen voor de Bonte avond, schminken, haren mooi maken enz.

20.00: Bonte avond / pyjama disco

Om 21.30 gaan de jongsten al lekker naar bed. De oudere kinderen (8+) gaan nog een activiteit doen. Daarna gaan we allemaal slapen als roosjes 

7.00: Ontbijt

7.45: Ochtend gymnastiek

8.30: Spelletjes en gezelligheid

 

 

Opgeven!
Geef uw kind zo snel mogelijk op voor een van de 2 bovenstaande opties. U kunt dit doen door een mailtje te sturen naar admin@beertjepuk.nl met de naam van uw kind(eren).
Opgeven kan tot vrijdag 1 mei aanstaande!


Terug naar het nieuws